Tuesday, 12 April 2011

:: hApPy BiRtHdAy tO YoU ::

11 april 2011

Auwsome! 
Actually, semalam birthday en.hubby yang sangat sayerp sayangi.
tak tahu la, dier lupper atau sengaja buat-buat lupper
(kena menggunakan pengganti name "sayerp" di entri nih agar nampak seperti seorang  isteri mithali gitew) *wahahahahaa.. pitam*
malam tuh
kesian en.hubby 
sayerp tak benarkan dier tidur dulu sebelom jam 12.00 malam
kunun-kunun
nak jadik da 1st person yang wish birthday kat dier
*ahahaahhaaa*
jenuh dok mencari story supaya en.hubby tidak terus tidur
citer punyer citer punyer citer
tengok-tengok jam kat enset dah pukul 11.59pm
lagik 1 minit jerk lagik
*weeeee*
tetiba "alarm reminder" berbunyi
*tit tit tit* 
(kunun-kunun bunyi reminder taw)
"saper call tuh?" tanyer en.hubby
"hah!"
"cer la tengok sendiri"
*kasik enset kat dier*
oleh kerana dier dah separa nak tidur.. kan..
"tak nampak la" (tak boleh nak baca name pemanggil)
"tengok la elok-elok" sayerp kate
>
>
>
>

::reminder::
"birthday hubby sayang today!"
"30 tahun"

>
>
>
  *terus dier senyom*
and
sayerp pong terus jer say "happy birthday to him"
"okeh! dah boleh tidur"
"adiah nyer, tunggu gaji taw" *ehehe*
en.hubby say "thanks*
balik kerja petang tuh
semangat sayerp mencarik cake
1st time sambut bersama setelah b'gelar suami isteri
*hihihihi*

sumbangan dr pokcik google
pic cake seakan-akan yang sayerp beli semalam
tak sempat mahu take picture
sudah dikerumuni anak-anak buah beliau
 en.hubby kate kat budak baik : malu lah, dah tue-tue nak sambut birthday!

9 comments:

IeYzA azmIEy said...

::SNOW::

soooo sweet la dear... jelesnya ai... kat saper la ai nk buat cenggitu... haishhh~~

esarli budak baik said...

ieyza-ehehehehe.. insyaallah dear.. tak lama lagi.. :)

nickindajungle said...

wahh..so sweet...aii p0ng nak buat gitu jugak lah nanti...hahahaha

IeYzA azmIEy said...

::snow::
tak lama lagi??? apakah?????

esarli budak baik said...

nicki - sweet jugak kew? xder la "kejutan" sangat rase nyer.. hehehee..

prepare awal2 taw nicki.. hihihihi..

ieyza - time "besday" chenta hati awok tuh nanti la.. coming soon.. ^^

nickindajungle said...

wahh..napoknyer ader rahsia antara kalian...terasa spt dipinggirkan... T___T

esarli budak baik said...

nicki - ngaa.. maner der rahsia la nicki.. chenta ati eiyza la.. kan dier slalu sebot2 chenta atie nyer.. =.=

IeYzA azmIEy said...

::snow:: ermm mana anda tahu chenta hati lom sambut besday neyh? tp dia tak ada disini la snow... jauh, xboleh buat cam kamo0.

::nicki:: heepp!! rahsia pew nye? cam la kamo0 xkenal chenta hati sayer??

esarli budak baik said...

ieyza - snow entam jerk la.. kan masih lg awal tahun.. hihihi.. ;p