Monday, 6 June 2011

:: kUsYuK gIlEr ::

hye 0lls..
entri kedua tok ari nih
as usual, harus lah hak0 balas jejak visitor yang singgah kat bel0g hak0 nih. 
if hak0 tak f0ll0w back tuh, cer ur 0lls check2 balik link yang ur 0lls tinggalkan tuh.. 
tak dapat dijejaki l0r..
ari nih 0leh kerana kerja tak baper nak had0 sangat. 
hak0 boleh t'lekat kat bel0g "Lady Qellissa" dari pagi tadik until n0w.. 
jam kat PC menunjukkan kol 4.06pm. giler kentang!
jap lagik b0leh balik dah
*hek3*
walaup0n story nyer banyak b'kisarkan b0ut her life. 
0f c0urse lah kan. 
takkan beliau nak st0ry-m0ri b0ut jiran seblah umah dier laks
*0keh x lawak* 
maybe penulisan nyer yang santai k0t
buat hak0 setia bace entri-entri beliau
n0w hak0 dah sampai entri sini
nak c0ntinue bace lagi lah


budak baik kate : s0rry lady qelissa
aii terp0m0te bel0g ur without permissi0n
hak0 kalau dah t'suke kat sesuatu bel0g tuh. 
b0leh sampai the end hak0 bace
seyes!

6 comments:

IeYzA azmIEy said...

sayer pulop dah melekat kt belog Fatin Liyana... tu lom baca abis agy, mana taknyer nak siapkan belog sendiri agy, nk blogwalking belog kenkawan agy... adess....

kamo0 pollo back sayer ta?? hahahha

nickindajungle said...

hamb0ii...khusyuk nyer kam0o yer...musti tak buat kerja neh..nanti saya rep0rt kat b0ss kam0o...kahkahkah

qellissa said...

wah thanks sudi jenguk belog saya and baca2..i pun tgh khatamkan blog u ni..hikhikhik...

esarli budak baik said...

ieyza - bel0g fatin liyana tuh p0ng agak pemes.. h0h0h0h0..

nicki - hepp.. jum ler kiter bace sesame.. hihihihi..

qellissa - r ur welcome.. ^__^

IeYzA azmIEy said...

mang sesangat pemes... ai like! belog saper agy yang best yeap? kamo0 bz ke? ta on9 FB pong! :(

esarli budak baik said...

blog ashari.. blog cik epal.. saper tah lg.. dah lame lor x bw..
org hQ kerap turun cni laks.. dats y la aii x on9.. pekerja b'dedikasi kunun nyer.. ;p