Thursday, 28 April 2011

:: hAkO mArAh NiH!! ::

Sengal punyer GM!! 
bo***!! bah***!! 
 arghhhhhhhhhhhhhh!! 
Hako marah nih!!!

System keja hako down 15 mac 2011
ari nih 28 april 2011 jam 4.03pm
korang kire sendirik baper lame kondem!!!!

nih baru jap tadik 
GM baru ahpek tue tuh
call
suruh settle kan sume keja dr bln 3 sampai saat ini
and
system now masih lagik d perbaiki kat HQ tuh!!
baper lame sudah amik mase??????
and hako tak sure boleh sihat walafiat seperti dulu kala
atau masih dalam bilik rawatan ICU lagik!!

cer korang bagitahu hako
lagik 2 ari nak masok bln Mei
bulan baru
nak suruh hako settle kan keja yang tertangguh dekat 2 bln tuh
bo*** kew aper dier tuh??


budak baik kate : abis t'calar kredibiliti hako sbg "esarli budak baik" hurmm!! 

8 comments:

IeYzA azmIEy said...

hohohoho...mang sengal la lau cenggitu.
snow ada gitau dia x apa yg terjadi sbnrnya?
kalau dia xnk terima biarlah kat dia, suh dia kol org HQ sendiri....
Apa pulak...dah sistem down, bukan bawah koser kiter

esarli budak baik said...

dier mang dok kat HQ.. entah la.. rasanya taw.. tak kan lah tak taw.. klu dah tittle nyer "GENERAL MANAGER" huh!

tuh la pasal.. trimas tas keprihatinan anda..

nickindajungle said...

just ignore him kalo bukan salah kita..lantak lah dia GM ke haper....kalo nak amik tindakan kat kita pon xdapat coz prob system...patut dia kena salahkan org yg selenggara system tuh...kita bakoo jer..

IeYzA azmIEy said...

sajer la tuh! nk cari pasal.
lawan jelah snow... dah kita betol kan? buat pew nk takot

esarli budak baik said...

nicki : tuh lah pasal nyer.. technician xmo d salahkan plaks.. org yg punyer system nih pon xmo disalahkan plaks.. mende dah jadik hampir 2 month.. dlm mase tuh.. aper yg dier buat? >.<

esarli budak baik said...

ieyza - snow x takot.. nih tadik akak opis yg jwb call dier.. akak nih backup jugak snow.. snow ari tuh dh m'jwb jugak ngan dier.. bese la org cine.. maner nak kalah mehh.. =.=

sikkongang said...

jgn riso..kito bakor aje...KITER BAKOR!!

esarli budak baik said...

awok setuju.. *sambil goyang-goyangkn tgn* cam usop ^___^