Wednesday, 1 June 2011

:: TaK SuKe TaW ::

salam 0lls!

tetiba hak0 dilanda kesedihan malam tadik. 
nangis hak0! 
sedih sangat-sangat..
memang sangat-sangat sedih lah
*s0b3* 
malam tadik hak0 sens0rang kat umah c0z enchik hubby mas0k shift petang balik k0l 12 malam. 
tapi hak0 bukan sedih disebabkan ittew. 
hak0 sedih biler teng0k ending citer asmara 2 berakhir macam tuh jer.. 
*hak3*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
melati : awak, esok saya exam.. saya gi college esok boleh?
asmara : awak nih kenapa??!! sibuk sangat dengan exam!! adam tgh ilang!! nenek tengah tak sihat!! sorang-sorang kat rumah. exam bila-bila boleh amik!! tlg la temankan nenek kat rumah!!
melati : (tergamam.. terus cam nangis)
asmara : awak, maafkan saya.. (pegang bahu melati.. mcm nak pelok pastuh asmara blah laks.. cian melati.. ngee..)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

melati : awak, ati saya kuat mengatakan cik suhana tuh zalia
asmara : (diam)
melati : klu awak betol sayangkan saya.. awak berterus-terang dengan saya..
asmara : tak.. zalia dah meninggal.. cik suhana bukan zalia.. cik suhana dah pergi US ader urusan kat sana..
asmara : *nangis*

```kat luar pintu wad```

zalia : *nangis* 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tang sini hak0 mula ikut nangis sekali.. *huwaa..* *huwaaaaa..*

mmg sangat complicated idop dorang.. 
time zalia balik umah nampak adam.. 
terus pelok adam.. 
and time asmara taw yang zalia adlh zalia.. 
zalia masih idup.. 
terus asmara angin n ilang pertimbangan.. 
b'tumbuk and hampir-hampir cungkil biji mate bapak mertua nyer.. 
*sangat-sangat real ngan peluh jantan asmara* 
*ngeee* 

and time zalia kat luar pintu wad tuh.. 
wawawaaaa.. 
gugur jantung hak0 andai hak0 di tempat beliau.. 
hak0 mengharapkan asmara b'cakap benar.. 
"yer, memang cik suhana tuh zalia" 
**wawawa**
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
``` n scene nih yang buat aku nangis lagik.. dan lagik.. ```

asmara : maafkan saya sbb t'lewat..
zalia : tak.. bukan salah awak..
asmara : idup ini tak adil kan..
zalia : tak.. cukup adil.. memang awak tak dicipta untuk idup bersama saya.. dan saya tak dicipta untuk hidup bersama awak..
*sebak*
zalia : awak janji, awak citerkan kisah cinta kita.. pada adam bila dia dah besar nanti..
*nangis*
asmara : tak, kita akan sama-sama cerita kisah cinta kita pada adam bila adam dah besar nanti..
*janji*

``` end ```

- TeRiMa KaSiH aLLaH -

curik kat g00gle

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 kan.. 
korang sedih tak? 
sedih la.. sedih la.. 
klu korang tak ikut nangis sekali.. 
sah-sah lah korang tak tengok.. 
tak pon korang takder ayer mate.. 
*hek3*

budak baik kata : dialog maybe tidak sama 100% ngan drama sebenar.. 
maklum la hotak hak0 bukan c0mputer ley copy "o" kata mereka.. 
tambah-tambah lagik.. 
ik0t nangis sekali.. 
kikikiki..

8 comments:

nickindajungle said...

aii pong tak suke..tak suke..tak suke ending dia... T______T

esarli budak baik said...

x suke! x suke! x suke!! T___T

IeYzA azmIEy said...

aiii aiii aiii.... tak suka tak suka... tak nanges... sbb ai ta tengok pon citer dia... lalalallala~~ xde masa nk layan citer cenggini (cehh! ayat cam bagus, huh!)

esarli budak baik said...

best citer dier.. huk3

nazirah said...

review terbaik ..
untuk ending episode
good.. good ;)

esarli budak baik said...

miahahaahha.. ;p

IeYzA azmIEy said...

ta minat lorh snow... nak buat camne.... xada hati n perasaan pon nk tengok. citer2 dah biasa tiada yg luar biasa langsung

esarli budak baik said...

ngaaaa.. wokey2.. haks!