Wednesday, 4 May 2011

:: cUn tAk? ::

Salam readers..

u'oll nampak tak? 
alor yang kiut-kiut atas tuh.. 
kaler pink-pink tuh.. *hek3*

esarli budak baik sangat teruja ngan header yang baru nih
nak buat sendirik?
idak ler hako pakar lam bidang IT nih

sangat appreciate and terharu atas usaha beliau
tak taw nak beri aper pd beliau 
selain ungkapan
"terima kaseh" "terima kaseh" and again "terima kaseh"

orang dah kasik pree
hako gediks santai lagik mo renovate
kam0 tidak berkecil ati kan
wahai
*hihihihi*
hado lah jugak dalam 3 kali 
hako request
pada hal dier dah remind dah sekali jerk tok penukaran
*kih3*

sempat lah jugak 
hako beramah musra ngan tuan yang m'create header
der lah beberapa patah perkataan
*yerks?*
hako rase beberapa baris ayat kot
*isk3*

harus lah kan!
orang dah design kan secara pree laks tuh
tak kan nak bodoh sombong
*he*


budak baik kate : best!

10 comments:

Kei Seichi said...

bagos la suke..^_^
lepas ni lagi la semangat berblogging ye...hehe..

esarli budak baik said...

hope so.. ehehehee.. ^_^

nickindajungle said...

wahhh..sonoknyer....santekk la kamuu..ehh header itu lah...kahkahkah mo jeles lah kamu dpt header pree...saya terkial2 buat guna potosop...ngeee~~

esarli budak baik said...

nicki : gi la request.. sempat lg rase nyer.. ekekekeee.. ;p

Cik Cempaka said...

comelllllllllllllllllllll....

kite suker dengan budak yanh pakai baju pink rambut coklat yang cakap "hai" tu..cute

esarli budak baik said...

kiter p0ng.. hihihihi.. ;p

IeYzA azmIEy said...

blog kamo0 da jadik sedikit berat... haishh... hopely ta tmbh pape dh.. ti lau berat sayer da malas nk bukak... uwaaaaaaa T_T

esarli budak baik said...

jadik slow kew? wuwuwuwuwwu..
pasnih tunggu 5 thn br upgred kot.. ehehee..

IeYzA azmIEy said...

ha'ah, hopely lepas ni jgnla tambah benda berat2 huk... setakat 3-4 benda lagi okeh lagi rasanya, lau dah tambah lagi 10 mang fail la sayer nk mloadingnya

esarli budak baik said...

dah x tambah dah k0t.. ehehehe ;p